top of page
L9060558.JPG
L9050858.JPG

 

 

 

INJEKTIONSBEHANDLINGER

Rynker er noget som tit gør man ser ældre ud, rynke opkommer når huden taber sin volume og elasticitet og har selvfølge også et sambond med tyngdekraftens virkning. De sure og vrede rynke kan så ge forkert udtryk og er noget der er nemt med vævfillers også kaldet hyarulonsyre (JUVÉDERM®) kan du genopbygge den tabte volumen i ansigt, det kan vare mere fylde i kinder, læber markering, af kæbekant, hage eller furerne til munden.

Vævsfillers er stabiliseret hyaluronsyre der forekommer naturligt i kroppen og eksistere i alle levende organismer. 

JUVÉDERM® indeholder hyarulonsyre i form af en krystalklar gel der kan injiceres i hud og læber, hyarulonsyre har en unik evne til at binde vand til sig og dermed udvide vævet med en udglattende, vitaliserende effekt samt give fylde. 

 

 

- Bekyringsrynken

   Kan give et vredt og træt udseende, det er derfor en rynke de fleste gerne vil undvære. Ofte kombinerer vi den bedste fillerbehandling        med anden hudpleje for at få det perfekte resultat. Vi anvender typisk 0,5-1 ml Juvederm til denne behandling.

 

- Nasolabial (næse-til-mund rynke)

   Furen fra næse ned mod munden kan få ansigtet til at se ”tungt” ud og man kommer ofte til at se mere alvorlig ud, end man føler sig.        Denne fure kan let behandles med den rette mængde filler eller løftes ved at konturere kinderne. Vi anvender typisk 0,5-1 ml Juvederm    til denne behandling.

- Marionette rynke (sure mundvige) 

   Nedadvendte mundvige kan korrigeres ved injektion med filler omkring mundvigene. Vi anvender typisk 0,5-1 ml Juvederm til denne          behandling.

- Tear trough mørke rande under øjnene

   Nogle er født med rande under øjnene, andre får de med alderen. Det giver et uoplagt og træt udseende, hvis randene er for dybe. Vi          anvender typisk 1 ml Juvederm til denne behandling.

- Hage

  Hagepartiet er et af ansigtets vigtigste æstetiske fikspunkter. Hagens form giver ansigtet et særligt feminint eller maskulint udtryk.

  Med en behandling med fillers kan vi give din hage en fornyet og forbedret feminin og symmetrisk form.

  Vi anvender typisk 1 ml Juvederm til denne behandling.

- Kinder

  Markante kindben har lige fra klassisk tid været et af de mest eftertragtede skønhedstræk. Med filler kan vi gøre dine kindben mere           markante og fyldige, alt efter din unikke anatomi.  

  Vi anvender typisk 1-2 ml Juvederm til kindbensbehandlinger. 

 

- Læber 

  Behandling med fillers i læberne er en kunstform, behandlingen kan give mere fylde, rette medfødt asymmetri, øge konturen omkring       læberne, udglatte fine rynker omkring munden. 

  Behandlingen afhænger af dine personlige ønsker og din unikke anatomi. Vi anvender typisk 0,5-1 ml Juvederm til læbebehandlinger.

  Behandling med ikke-permanent filler er et værktøj, som kan bruges til et utal af æstetiske problemstillinger i ansigtsregionen. Hvis du     har særlige ønsker eller uafklarede spørgsmål til behandlinger, som ikke er beskrevet ovenover, er du mere end velkommen til at         kontakte os på telefon, mail eller til en uforpligtende konsultation.

 

 

Priser.

 - Fillerbehandling 0,5 ml Juvederm 1800,-

- Fillerbehandling 1 ml Juvederm 2500,-

- Fillerbehandling 2 ml Juvederm 4500,-

 Forundersøgelse GRATIS

'

Behandling med ikke permanente filers kræver en forkonsultation og 48 timers betænkningstid iht. Sundshedsstyrelsen. Derfor anbefaler vi, du som ny kunde bestiller en tid til en "forundersøgelse". Konsultationen er gratis og uforpligtende, og vi sætter 30 minutter af hos doktor B. Mahmood, hvor vi gennemgår dine ønsker.

(Observere at vis det er det over 2 år siden, at du har fået en behandling med ikke permanente fillers på klinik mom âme skal du også til forkonsultation minimum 48timer før din behandling.) 

'

 
 

 

 

 

Spørgsmål og svar omkring fillers

 

Hvad er fillers?

Filler er en gel som er bestående af vand og hyaluron (fugt). Vi har begge ting i vores kroppe hvilket betyder det integreres helt naturligt i vores væv. Behandlingen er derfor nok det tætteste du kan komme på en "naturlig" behandling. 

Hvad kan fillers?

Kort forklaret er fillers en fantastisk behandling vis man ønsker at løfte, definere, skabe symmetri eller fylde ud og på så set minimere de "alderstegn" som kommer når vores eget "fylde" brytits ned naturligt. 

Kan alle få rynkebehandling med fillers?

Nej

Vi behandler ikke gravide eller ammende kvinder.

Heller ikke vis du har en pågående infektion med feber, eller et HERPES udbryd (forkulelsesår).

 

Er man nød at genomgå en konsultation eller kan jeg booke en tid online til min behandling? 

Du skal altid genomgå en første konsultation med Dr. Badar så din helsestatus, forventning og planlægning af behandling kan gennemgås grundeligt, alt for at din behandling og besøg her på mon âme skal blive så tilfredsstillede og sikkert som muligt.

Derefter kan du online booke dine næstkommende besøg i klinken uden en konsultation.  

 

Hvilke er de vanligste bivirkninger med fillers?

Som altid når du injicerer noget med en tynd nål kan man indimellem få et blåmærke som kan vare synligt et par dage, man kan også de første par dage opleve en lille hævelse eller ømhed i det behandlede området.

 

Hvad sker der vis jeg ikke er tilfreds med min behandling?

Ta kontakt til os på klinken. Vis man ikke er tilfreds finnes altid mulighed at fjerne fillers med ______ som hurtigt bryder ned det fillers som er indsprøjtet.  

 

Hvad sker der vis jeg stopper at lave behandlingerne med fillers? 

Det sker ikke det store - ansigtets aldrende fortsætter som tidligere.

 

Hvor lang tid holder fillers, hvor hyppigt skal jeg gå og få lavet behandlingen? 

Resultatet af en fillerbehandling er selvfølge individuelt men holder normalt mellem 6-12 måneder. Lige som vores eget kollagen, elastin og huarylon brydes det kunstige huarylonsyre ned af sol, ydre og indre påvirkninger. 

 

Er behandlingen smertefuld?

Då gelen som man sprøjter ind også indeholder lokalebedøvelse er selve behandlingen ikke særskilt smertefuld, vid meget følsomme personer kan man få udskrevet en recept på lokalebedøvende salve ved konsultationen som man så kan applicere et par time før selve behandlingen.  

 

Skal jeg tænke på noget specielt før en behandling?

Du må ikke få behandling med fillers under en pågående infektion med feber, et herpes udbryd (forkulelsesår) 

Undvig TREO, IPREN eller lignende preparat då risiko for blåmærke øger ved instiksted. 

Skal jeg tænke på noget specielt efter en behandling?

Du bør ikke udsætte din hud før ekstrem varme som fitness, sauna eller overdrevet kule som vinterbadning før hævelser og en ev. rødme har lagt sig. 

Du skal også undgå forskellige behandlinger som kemiske peelings, laserbehandling eller microneedeling – spørg din behandler vis du behøver mere info om dette.  

Unknown.jpeg
Unknown-2.png
bottom of page