top of page
_MG_2438.jpg
Frida Sandberg, ejer af Klinik mon âme  på Frederiksberg

mon âme betyder min sjæl.

 

 

Min filosofi er, at vi skal passe godt på vores krop, føle os godt tilpas i vores krop. At passe på sig selv i form af hud- og kropspleje, da det efter min bedst overbevisning øger ens velbefindende.

 

Mit navn er Frida Sandberg, jeg kommer fra Göteborg i Sverige. Siden 2010 har jeg været bosat i København. Kort fortalt blev jeg i 2004 uddannet make-up-/hårstylist fra International Makeup Centre og har både undervist og arbejdet som dette. Jeg har desuden læst hud og hudpleje på Göteborg Universitet, med henblik på at opnå en bredere viden om huden og hudens heling. Derudover har jeg  fra 1998-2010  arbejdet på Sahlgrenska Universitetshospital, Neurologisk klinik med speciale indenfor sår og sårheling.

 

I 2010 tog jeg en erhvervsfaglig hudterapeut-uddannelse på CIDESCO i København, og har siden arbejdet fuld tid på en stor klinik i København som Kosmetolog.

 

I 2013 fødtes ideen til at starte min egen hudpleje klinik, med fokus og interesse i at se resultater ved hjælp af en individuel skræddersyet behandling, med afsæt i den rette vejledning indenfor hudplejeprodukter, men også hvilken påvirkning kost, motion, arvelighed og sygdom har i forhold til huden.

 

Uddannelse og udvikling er vigtig for mig, derfor har jeg et tæt samarbejde med kosmetologer og klinikker, dermatologer, hudplejemærker, makeupartister, personlige trænere og ernæringsrådgivere.

 

Vores gener og livsstil spiller den største rolle i forhold til hudens udvikling, men også udefrakommende faktorer som vejr og rygning spiller en stor rolle i hudens ældning. At finde den rette behandling og de rette produkter, som opfylder netop dine behov, kan derfor være svær. På mon âme kan jeg yde den vejledning du har behov for, samt hjælpe med en skræddersyet hudplejeprogram, for at opnå synlige resultater.

bottom of page