top of page
L8930861.jpeg

Frida Sandberg, skintherapist og ejer af klinik mon âme

Jeg kommer fra Göteborg i Sverige. Siden 2010 har jeg været bosat i København. Kort fortalt blev jeg i 2004 uddannet make-up-/hårstylist fra International Makeup Centre og har både undervist og arbejdet som dette. Jeg har desuden læst hud og hudpleje på Göteborg Universitet, med henblik på at opnå en bredere viden om huden og hudens heling. Derudover har jeg  fra 1998-2010  arbejdet på Sahlgrenska Universitetshospital, Neurologisk klinik med speciale indenfor sår og sårheling.

I 2010 tog jeg en erhvervsfaglig hudterapeut-uddannelse på CIDESCO i København, og har siden arbejdet fuld tid på en stor klinik i København som Kosmetolog.

I 2013 fødtes ideen til at starte min egen klinik, med fokus og interesse i at se resultater ved hjælp af en individuel skræddersyet behandling, med afsæt i den rette vejledning indenfor hudplejeprodukter, men også hvilken påvirkning kost, motion, arvelighed og sygdom har i forhold til huden.

Uddannelse og udvikling er vigtig for mig, derfor har jeg et tæt samarbejde med andre kosmetologer og klinikker, dermatologer, hudplejemærker, makeupartister, personlige trænere og ernæringsrådgivere.

L9200702.jpg

Elin Waldnert skintherapist   

 

Elin kommer fra Malmø, i Sverige, og begynde i klinikken d. 1 maj 2021,  "Min interesse for hudpleje og skønhedsbranchen har altid ligget mig varmt om hjertet, jeg er meget interesseret og fascineret over hvor hurtigt branchen udvikles, og jeg vil gerne være en del af den fantastiske udvikling. Mit mål som kosmetolog er at løfte og styrke klienternes selvtillid igennem at hjælpe dem til en bedre og sund hud. Jeg er glad og forventningsfuld over at vare en del i teamet hos mon âme og glæder mig til at møde jer alle"

IMG_1228.JPG

Badar Mahmood MD

 

Badar Mahmood har stor erfaring indenfor kirurgi fra ansættelser på bl.a. Righospitalet, Hvidovre hosptial, Herlev hospital og arbejder aktuelt som læge på Rigshospitalet på plastik kirurgisk afdeling. Han har publiceret flere videnskabelige artikler om kirurgisk behandling og ultralyd. Kosmetisk behandling er en stor passion for ham og han excellerer i den gode kunderelation og netop at skræddersy den perfekte pakke for den enkelte. Det der udmærker ham er hans store kendskab til anatomi, udvikling indenfor det kosmetiske område, som er opnået gennem mange kurser og som underviser på bl.a. Københavns Universitet.

Ved behandlinger hos ham vil du altid blive taget alvorlig og fordele og ulemper ved forskellige behandlinger vil nøje blive gennemgået sammen med dig. 

bottom of page