L8930861.jpeg
157143338_258845302535728_23903437529206
IMG_7054 2.jpg

Frida Sandberg, skintherapist og ejer af klinik mon âme 

 

Jeg kommer fra Göteborg i Sverige. Siden 2010 har jeg været bosat i København. Kort fortalt blev jeg i 2004 uddannet make-up-/hårstylist fra International Makeup Centre og har både undervist og arbejdet som dette. Jeg har desuden læst hud og hudpleje på Göteborg Universitet, med henblik på at opnå en bredere viden om huden og hudens heling. Derudover har jeg  fra 1998-2010  arbejdet på Sahlgrenska Universitetshospital, Neurologisk klinik med speciale indenfor sår og sårheling.

I 2010 tog jeg en erhvervsfaglig hudterapeut-uddannelse på CIDESCO i København, og har siden arbejdet fuld tid på en stor klinik i København som Kosmetolog.

I 2013 fødtes ideen til at starte min egen klinik, med fokus og interesse i at se resultater ved hjælp af en individuel skræddersyet behandling, med afsæt i den rette vejledning indenfor hudplejeprodukter, men også hvilken påvirkning kost, motion, arvelighed og sygdom har i forhold til huden.

Uddannelse og udvikling er vigtig for mig, derfor har jeg et tæt samarbejde med andre kosmetologer og klinikker, dermatologer, hudplejemærker, makeupartister, personlige trænere og ernæringsrådgivere.

Elin Waldnert, CIDESCO kosmetolog elev.

 

Elin kommer fra Malmø, i Sverige, og skal begynde i klinikken fra d. 1 maj 2021,  ​ "Jeg startede på CIDESCO kosmetologskole I 2020, og nu skal jeg ud på 6 måneders praktik. Jeg glæder mig at til at prøve alt som jag lært mig, men også samtidig lære mig meget nye ting.  Min interesse for hudpleje og skønhedsbranchen har altid ligget mig varmt om hjertet, jeg er meget interesseret og fascineret over hvor hurtigt branchen udvikles, og jeg vil gerne være en del af den fantastiske udvikling. Mit mål som kosmetolog er at løfte og styrke klienternes selvtillid igennem at hjælpe dem til en bedre og sund hud. Jeg er glad og forventningsfuld over at have 6 måneders praktik på mon âme og glæder mig til at møde jer alle"

Badar Mahmood MD

 

Badar Mahmood har stor erfaring indenfor kirurgi fra ansættelser på bl.a. Righospitalet, Hvidovre hosptial, Herlev hospital og arbejder aktuelt som læge på Rigshospitalet på plastik kirurgisk afdeling. Han har publiceret flere videnskabelige artikler om kirurgisk behandling og ultralyd. Kosmetisk behandling er en stor passion for ham og han excellerer i den gode kunderelation og netop at skræddersy den perfekte pakke for den enkelte. Det der udmærker ham er hans store kendskab til anatomi, udvikling indenfor det kosmetiske område, som er opnået gennem mange kurser og som underviser på bl.a. Københavns Universitet.

Ved behandlinger hos ham vil du altid blive taget alvorlig og fordele og ulemper ved forskellige behandlinger vil nøje blive gennemgået sammen med dig. 

Christina Schafranek Nielsen -  C Your Beauty

 

Christina blev uddannet lægeeksamineret kosmetolog og hudterapeut ved Den Internationale Kosmetologskole for videnskabelig Hudterapi i København i 2003.

Hun er en passioneret ildsjæl der sidenhen har arbejdet som behandler, underviser og salgskonsulent på professionelle hudpleje klinikker i hele Danmark. 

Christina brænder for resultatorienteret hudpleje og Aromaterapi som har været en stor del af hinds hverdag under mange år, at kunne gøre en forskel og samtidig få kunder til at slappe af og nyde roen og velværeren  er noget der betyder meget for Christina og den harmoni hun arbejder med.

C your Beauty står for dig og din skønhed, vi er alle skønne på hver vores måde og det skal vi huske.