H.C. Ørsteds Vej 57. 1 tv | 1879 Frederiksberg

 

 

Åbningstider

Man: Lukket

Tir-Tor: 9-19

Fre: 9-17

Lør: 9-15

Søn: Lukket

Priori_logotype.jpg
Unknown.png
Unknown-4.png
Unknown.jpeg
Unknown-2.png
Unknown-1.jpeg
1.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2019 mon âme – All rights reserved

Bild på vej

Frida Sandberg, skintherapist og ejer af klinik mon âme 

 

Jeg kommer fra Göteborg i Sverige. Siden 2010 har jeg været bosat i København. Kort fortalt blev jeg i 2004 uddannet make-up-/hårstylist fra International Makeup Centre og har både undervist og arbejdet som dette. Jeg har desuden læst hud og hudpleje på Göteborg Universitet, med henblik på at opnå en bredere viden om huden og hudens heling. Derudover har jeg  fra 1998-2010  arbejdet på Sahlgrenska Universitetshospital, Neurologisk klinik med speciale indenfor sår og sårheling.

I 2010 tog jeg en erhvervsfaglig hudterapeut-uddannelse på CIDESCO i København, og har siden arbejdet fuld tid på en stor klinik i København som Kosmetolog.

I 2013 fødtes ideen til at starte min egen klinik, med fokus og interesse i at se resultater ved hjælp af en individuel skræddersyet behandling, med afsæt i den rette vejledning indenfor hudplejeprodukter, men også hvilken påvirkning kost, motion, arvelighed og sygdom har i forhold til huden.

Uddannelse og udvikling er vigtig for mig, derfor har jeg et tæt samarbejde med andre kosmetologer og klinikker, dermatologer, hudplejemærker, makeupartister, personlige trænere og ernæringsrådgivere.

Emilie Sell Spang skintechnician at Solutinos by Em

 

Emilie er skintechnician med fokus på resultatorienteret hudpleje. Behandlinger samt hjemmepleje skræddersyes efter hver enkelt kundes behov.

Badar Mahmood MD

 

Badar Mahmood har stor erfaring indenfor kirurgi fra ansættelser på bl.a. Righospitalet, Hvidovre hosptial, Herlev hospital og arbejder aktuelt som læge på Nordsjællands hospital på øre-næse og halskirurgisk afdeling. Han har publiceret flere videnskabelige artikler om kirurgisk behandling og ultralyd. Kosmetisk behandling er en stor passion for ham og han excellerer i den gode kunderelation og netop at skræddersy den perfekte pakke for den enkelte. Det der udmærker ham er hans store kendskab til anatomi, udvikling indenfor det kosmetiske område, som er opnået gennem mange kurser og som underviser på bl.a. Københavns Universitet.

Ved behandlinger hos ham vil du altid blive taget alvorlig og fordele og ulemper ved forskellige behandlinger vil nøje blive gennemgået sammen med dig. 

Ditte  Holmgaard - BodyConnect Kroppsterapi

Jeg er fascineret af, hvor tæt kroppen og vores mentale mønstre hænger sammen. Og hvor ofte vi selv overser den sammenhæng eller vælger at overse den. Omvendt får kroppen også skader, der bare er skader, og her er det spændende at opleve, hvor hurtigt kroppen kan komme i gang med sin naturlige restitution, når der også løsnes op for andre områder i kroppen, der blokerer.

Body SDS er for mig en behandlingsform, hvor kroppen er i fokus og hovedet inddrages for at understøtte kroppens arbejde – og nogen gange for at give slip på kontrollen og lade kroppen få lov til at blive hørt.

  • Under uddannelse som Body SDS kropsterapeut

  • Uddannet NLP Practitioner

  • Uddannet i projektledelse

  • Udannet cand.mag i virksomhedskommunikation